Är du trött på vanliga bomullsstrumpor som kliar och samlar svett när du tar långa löprundor? Då är träningsstrumpor lösningen!

Träningsstrumpor absorberar och transporterar bort svett då dessa är tillverkade av ett speciellt material kallat cocona. Det unika materialet passar utmärkt i strumpor då det är snabbtorkande, detta gör att risken att du får blåsor och skavsår minskar markant.

Träningsstrumpor är de mest optimala strumporna när du är ute och springer i spåret, de är nämligen mycket duktiga på att hålla inne fötterna, precis under hålfoten, vilket är mycket positivt då det kan jämföras med en sport-bh som håller fast bysten. Dessa strumpor absorberar svetten samtidigt medan du springer och klarar även av att torka hårdare svettningar.

Idag är det många som använder träningsstrumpor, både amatörlöpare som professionella löpare i elitnivå, dessa strumpor hjälper de att undvika skador och onödiga irritationer i samband med deras springtur och de allra flesta har varit väldigt nöjda med sitt köp av denna produkt och rekommenderat den vidare till sina vänner.

Att träna i rätt strumpor är viktigt och det är definitivt värt att investera i ett par kvalitativa träningsstrumpor för att få ut det bästa av sin träning, vi vet hur det känns att träna i billiga budgetstrumpor som kommer i 10-pack på ICA Maxi för strax över femtiolappen. Så vad väntar du på? Följ den senaste trenden att löpträna med träningsstrumpor redan idag!

Mer strumpor hittar du här.